Klavye Hız Testi Yapılırken Nelere Dikkat Edilir?

Klavye hız testi yapılırken bazı hususlara dikkat etmelisiniz. Klavye hız testi için seçilen kelimeler Türkçe de en çok kullanılan kelimeler olmalıdır. Kelimeler tek hece değil karışık bir şekilde seçilmelidir. Klavye hız testi dakika bazlı yapılır. Bir dakikada kaç kelime yazdığınızı hesaplayabilirsiniz. Dakikada 20-30 kelime yazıyorsanız yavaşsınız 30-50 kelime yazıyorsanız normal hızda 50-120 kelime yazıyorsanız iyi seviyede olduğunuz söylenir.

Klavye hız testinden başarısız sonuç aldıysanız üzülmeyin. Sitemizde yer alan
10 parmak eğitim videoları ile siz de hızlı yazma kurallarını evde uygulayarak kendinizi geliştirebilirsiniz. On parmak kursları ile siz de çok hızlı yazılar yazabilirsiniz. İş dünyasında pratik olmalısınız. Hızlı yazı yazmak size zaman kazandırır. Kısa sürede birçok iş yapabilirsiniz. İşlerinizin kısa sürede bitmesini sağlayabilirsiniz.

On parmak eğitim videolarını izlemek, klavye hız testi yapmak için sizi de sitemize bekliyoruz. Sitemize Onparmak.org internet adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Sitemizden izleyeceğiniz on parmak klavye hızlı yazma videoları ile siz de klavyede hızlı yazılar yazabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için artık on parmak kurslarına katılmanıza gerek yok. Sitemizdeki videoları izleyerek siz de kendinizi evde geliştirebilirsiniz. Sitemizde yer alan videoları on parmak alanında uzman ekipler tarafından hazırlandı. Videolar eğitici videolardır. Sitemizdeki videoların başka yerlerde izinsiz paylaşılması ve yayınlanması yasaktır.